Om Ultraputs

Om Ultraputs

Vi erbjuder en personlig service med fokus på nära relationer och kvalitet.

Ultraputs har sedan starten inriktat sig på fönsterputsning men erbjuder även tjänster inom höghöjdsarbeten (Rope Access), fasadtvätt, istappsröjning/takskottning och konsultation.

Verksamheten startades 2001 med ambitionen att skilja sig från mängden och med en stolthet för det hantverk vi anser att fönsterputsning är. Ett brinnande intresse för kreativ problemlösning och utveckling har tagit oss vidare till där vi är idag och vi lever efter värdeorden professionalitet, ansvar och kamratskap.

Vi har varit med ett tag nu och kan ödmjukt säga att vi har samlat på oss erfarenhet av det mesta inom fönsterputsning. Visionen är att vara ledande inom fönsterputsning i Sverige och att vara det självklara valet för alla som har behov av fönsterputsning i sydvästra Skåne, d.v.s. både privatpersoner och företag av alla slag.

Med klättervärlden i ryggen och ett Turning Torso som sköt i höjden var det naturligt att starta en verksamhet inom reparbete. Med innovativa lösningar och med förmågan att ta oss till svåråtkomliga platser hjälper vi idag till med arbeten av de mest skilda slag på hög höjd.

Fråga oss gärna! Har vi inte gjort det du frågar efter så provar vi gärna!