Hur funkar det med abonnemang?

Som abonnemangskund har du ett bekymmersfritt och kontinuerligt underhåll av dina fönster året runt.

Dina fönster putsas utvändigt varannan månad och RUT-avdraget gör detta till en mycket förmånlig tjänst då du endast betalar för halva arbetskostnaden. Upplägget bygger på att vi har många fönsterputskunder i samma område vilket ger oss den effektivitet som krävs för att hålla ditt pris nere. Fönsterputsningen sker enligt ett fastlagt schema. Vi putsar olika områden varje vecka i både jämna och ojämna månader. För dig som abonnemangskund innebär det att vi kommer till er varannan månad oavsett vilken grupp ni tillhör.  

Pris och avtal?

Är du intresserad av ett abonnemang rekommenderar vi vårt prova-på-erbjudande Vi putsar upp till 20 fönster på bottenvåningen för 130 kronor efter RUT. Erbjudandet gäller i vårt upptagningsområde och en gång per nytt hushåll. Samtidigt som vi putsar dina fönster passar vi på att räkna på vad ett utvändigt abonnemang skulle kosta för just ditt boende. Vi mejlar dig uppgifterna inom några dagar efter putsning så att du kan gå igenom offerten i din egen takt och avgör om du vill anlita oss även i fortsättningen. Då erbjudandet gäller utvändig putsning behöver våra kunder i regel inte vara hemma då vi utför arbetet. Har du exempelvis låsta grindar, larm eller liknande måste vi dock boka en tid, alternativt lämna kod så att vi kan ta oss in på tomten.

Vad ingår?

I ditt pris ingår framkörning, fönsterputsarbetet, moms, fakturering och administrationen mot Skatteverket. Inga extra kostnader eller dolda avgifter tillkommer och du betalar endast in ”din” del av summan, resten sköter vi med Skatteverket. Vid fönsterputsningen rengörs glaset och fönsterbleck, men inte spröjs och karmar.

Extrabeställningar?

Om du även vill ha invändig fönsterputsning och kanske även putsning mellan bågarna kan du lägga en extra beställning till oss. Denna görs efter behov och tidsbokning krävs. För extrabeställningar är våra priser 470:- för första timmen och 140:- per påbörjad halvtimme (Observera att detta är priser med RUT-avdrag) Det är då bra om du kan vara hemma men det går även bra att lämna nyckeln till en granne eller på annat sätt ombesörja att vi får tillgång till din nyckel om det är svårt för dig att stanna hemma.

Vid bokning av extra puts vänder man sig lättast till kontoret på 040-799 80.

Vad ingår inte?

Vissa hus har fönster som är svåra att komma åt från utsidan. Det kan exempelvis gälla takfönster eller fönsterkupor uppe på taket. Vi tar säkerheten på största allvar och måste då göra en bedömning utifrån våra arbetsmiljöregler huruvida dessa fönster kan putsas på ett säkert sätt. Om bedömningen är att vi inte kommer åt något enstaka fönster så kommer vi att meddela dig detta och baserar då priset på de fönster som är tillgängliga.

 

Mer information finner ni i våra Villkor för abonnemang Ultraputs AB 2017.