Hur funkar det med enstaka beställningar?

Bor du i lägenhet eller villa och vill ha hjälp med fönsterputsning vid enstaka tillfällen så erbjuder vi dig en professionell tjänst. Din möjlighet att använda dig av RUT-avdraget ger dig ett mycket förmånligt pris då du endast betalar halva arbetskostnaden.

Tyvärr kan vi inte komma ut och ge dig ett pris i förväg då detta skulle bli alltför tidskrävande och även belasta priset till dig. Priset baseras istället på tiden det tar att putsa dina fönster (se nedan).

Priser efter RUT-avdrag:

Första timmen:  485 kr
Påbörjad halvtimme därefter:  185 kr

I priset för första timmen ingår:

  • Framkörning
  • En timmes fönsterputsning
  • Moms
  • Fakturering
  • Administration av RUT-avdrag (mot Skatteverket)

Vill du ha en mer exakt bedömning av tidsåtgången för fönsterputsningen så kan du skicka in ett par bilder till oss via e-post: kundtjanst@ultraputs.se, alternativt ringa in på tfn: 040-799 80 (välj privat) och beskriva fönstertyp och antal fönster.

Vid enstaka beställning krävs alltid en tidsbokning.

I samband med tidsbokningen behöver vi veta eventuell portkod eller annan information som är nödvändig för att vi ska kunna komma hem till dig.

När vi sen kommer till dig är det bra om det är undanplockat i fönstren så att vi enkelt kommer åt att putsa. Gardiner behöver sällan tas bort men i övrigt är vi tacksamma om fönsterkarmarna är fria från föremål. Detta minskar även risken att vi har sönder något.

Normalt rengör vi endast glasytorna. Du bör alltså meddela om du t.ex. vill ha fönsterbleck eller karmar avtorkade (vi torkar givetvis upp det vi själva spiller ner på karmar etc.), men eftersom tiden avgör priset räcker det med att meddela fönsterputsaren på plats.